• PHARMA DISKONT

    Vaša apoteka i Vaša zdravstvena ustanova
  • PHARMA DISKONT

    Vaša apoteka i Vaša zdravstvena ustanova

Dobro došli na naš sajt!

Prva Apoteka "Pharma diskont" počela je sa radom 13.11.2016.god. na lokaciji 4 juli bb Podgorica - HD Laković Zabjelo, a ubrzo za tim, 13.01.2017.god. i druga Apoteka "Pharma standard" na lokaciji Bul. Bratstva i jedinstva bb, Mall of Montenegro – Gintaš.  

 

Za ovaj kratak period uspjeli smo da zadobijemo povjerenje pacijenata i kako oni kažu da postanemo Njihova Apoteka, a to je ono što nas izdvaja od drugih. Naš osnovni cilj je pomoć pacijentu u prevenciji i očuvanju zdravlja. Stoga se u našem asortimanu nalazi čitav spektar pomoćnih ljekovitih sredstva za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, osteoporoze i pokretljivosti zglobova, gojaznosti, podizanje imuniteta, detoksikaciji organizma, kao i širok program ostalih OTC preparata koji pomažu pri prevazilaženju simptoma prehlade, gripa, alergija, smetnji probavnog sistema, reumatskih bolesti, neuroze i svakodnevnih stresova.


Slažemo se s tim da ljepota dolazi iznutra, ali je itekako potrebno njegovati je spolja, te s toga nudimo najkvalitetnije medicinske dermatokozmetičke proizvode koje svako može sebi priuštiti. Stručan kadar zaposlenih u našim apotekama pomoći će Vam da odaberete ono što je potrebno Vašoj koži, kao i koži Vaše bebe.

 

Pored toga što nas pacijenti izdvajaju kao profesionalnu i stručnu zdravstvenu ustanovu, pored toga što se trudimo da našim pacijentima vratimo osmjehe na licu, uspjevamo i da budemo povoljniji od drugih.

 

Posjetite nas i uvjerite se u ono o čemu drugi pričaju.  

  

U službi Vašeg zdravlja, PHARMA DISKONT

Naše apoteke

Pronađite apoteku koja se nalazi u Vašoj blizini:

Galerija

Sve naše apoteke su moderno opremljene i bogate asoritimanom raznih vrsta proizvoda

Kontakt informacije

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to uraditi putem

pharma.diskont@gmail.com

+382 20 238 544

4 Juli bb, 81000 Podgorica

Упс! Нешто није у реду.
Ова страница није исправно учитала Google мапе. Техничке детаље потражите у JavaScript конзоли.